Emergenz breidt uit!

Met veel plezier kondigen wij aan dat wij vanaf september 2017 in veel regio’s een bredere en betere dekking kunnen aanbieden. De afgelopen maanden hebben wij namelijk nieuwe consulenten en medewerkers gezocht en gevonden. Onze landelijke dekking op het gebied van traumaopvang en bedrijfsmaatschappelijk werk is hiermee nog beter geworden.

Toegenomen vraag

We zagen in de eerste helft van 2017 dat de vraag naar onze dienstverlening toenam. Met name op het gebied van traumaopvang en bedrijfsmaatschappelijk werk merkten we dat de vraag naar ondersteuning toenam. Voor ons zijn deze beide specialismen sterk met elkaar verbonden. Daarom zijn onze psychosociale consulenten opgeleid en ervaren op beide vlakken.

Zij vangen werknemers op bij een calamiteit, zoals een sterfgeval, reorganisatie of bedrijfsongeval. Daarna kunnen zij diezelfde medewerker begeleiden en ondersteunen tijdens de re-integratie. Zowel voor werkgever als werknemer is het fijn om in dergelijke situaties met een vertrouwd gezicht samen te werken. Bij grote drukte is het lastiger om een vaste consulent te garanderen. Om onze bestaande en nieuwe klanten goed te ondersteunen, hebben wij daarom nieuwe collega’s gezocht én gevonden.

Er staan meer consultenten voor je klaar

Wij hebben in de volgende gebieden fijne nieuwe collega’s gevonden: de Achterhoek, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Noord- en Zuid-Holland en Zeeland. Hiermee breiden we onze dekking verder uit, waardoor wij ook weer nieuwe klanten kunnen aannemen in deze regio’s. Zoekt jouw bedrijf nog professionele ondersteuning op het gebied van traumaopvang en bedrijfsmaatschappelijk werk? Dan staan onze experts voor jullie klaar!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken